Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel Vasco

Vanaf €229,-

Landelijke eetkamerstoel Vasco

Deze landelijke eetkamerstoel heeft een luxe uitstraling door de contrasterende bies. Er zijn verschillende stoffen beschikbaar die u geheel zelf kunt bekijken in de showroom, of op kunt laten sturen. De eetkamerstoel Vasco is een ook een prachtig exemplaar voor in uw hotel en/of horecagelegenheid. U bied uw visite comfort en klasse aan. De eetkamerstoelen zitten echt super lekker. Dit komt door haar wat zachtere maar toch stevige zitting. De rugleuning van de eetkamerstoelen lopen schuin af, waardoor u een comfortabel kunt zitten.

Landelijke eetkamerstoel Vasco mogelijkheden

Hieronder kunt u de maten en de stofmogelijkheden bekijken. Elke stof kan online bekeken worden, online kan het wel zijn de stof er anders uitziet dan in het echt. Daarom is het belangrijk dat u de stoffen in de showroom bekijkt voor het maken van een beslissing. Hieronder staat ook onderverdeling tussen de afmetingen van de zitting en van de meubel.

KenmerkenAfmetingen zittingAfmetingen meubel
Totale hoogte54 cm90 cm
Totale breedte48 cm61 cm
Totale diepte51 cm75 cm

Stofmogelijkheden

AmarilloAmorosiAstoriaBoard
BreakClaydonLevanteLinen
PelliniShadowTennesseeVillage

Pootmogelijkheden

Voor deze eetkamerstoel zijn er verschillende pootmogelijkheden. U kunt deze kiezen op foto 2. Ook kunt u kiezen uit de volgende kleuren:

BeukenKleur: Coloniaal /kersen/Wit (ral 9010)/Loogkleur/Blank gelakt/Onbewerkt

Eiken,  Kleur: Kiezel/Zwart/Coloniaal/Smoked Oak/Verweerd/Lava/Hadley/White Wash Olie/Wit gelakt/Eiken E- 115/Blank gelakt/Onbewerk

Levertijd landelijke eetkamerstoel Vasco

De gemiddelde levertijd van de eetkamerstoelen, bedraagt 6 tot 8 weken. De eetkamerstoelen zijn niet uit voorraad bestelbaar. Wij zijn van een Nederlandse fabrikant voorzien, waardoor de levertijd gemiddeld sneller is dan andere meubelzaken. Wilt u de eetkamerstoel bezichtigen/ proefzitten, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). U bent dagelijks welkom van maandag t/m zaterdag. Het is eventueel ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak met ons maken, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp