Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel Torres

Vanaf €149,-

Landelijke eetkamerstoel Torres

De landelijke eetkamerstoel Torres, is een pracht exemplaar voor aan uw eettafel. Uiteraard is de eetkamerstoel ook een pracht meubelstuk voor in uw slaapkamer. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren en stoffen.

De eetkamerstoel  zal een echte eye-catcher zijn in uw woning, hotel of horecagelegenheid. U bied uw klanten, een comfortabele zit en een luxe sfeer. De eetkamerstoelen zullen uw hal en of kamer, een geheel nieuwe look geven. Dus stop met zoeken naar die ene schitterende stoel. Want u kunt bij deze stoel exact de kleur en stof kiezen die u wenst en hierdoor precies de uitstraling creëren waar u naar opzoek bent.

Landelijke eetkamerstoel Torres mogelijkheden

Vanaf: € 149,- De eetkamerstoel Torres bevat de hier onder vermelde afmetingen:

KenmerkenAfmetingen zittingAfmetingen meubel
Totale hoogte50 cm97 cm
Totale breedte49 cm49 cm
Totale diepte44 cm67 cm

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. De stoffen en kleuren kunt u hieronder terug vinden. De eetkamerstoel is voorzien van een prachtig frame onder de zitting. Zoals u afgebeeld kunt zien, heeft de stoel een midden balk tussen de poten.

AmarilloAmorosiAstoriaBoard
BreakClaydonLevanteLinen
PelliniShadowTennesseeVillage

Landelijke eetkamerstoel Torres levertijd

Helaas staan de eetkamerstoelen niet op voorraad. Dit maakt echter niet heel veel uit, wij bieden namelijk een best snelle leverservice. De eetkamerstoelen worden voor u gemaakt, en kunt u binnen 6 tot 8 weken thuis verwachten (Indien u de stoelen wenst af te halen).

De snelle levertijd, ten opzichte van andere meubelzaken, bieden wij u aan omdat wij voorzien zijn van een Nederlandse fabrikant. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, om de eetkamerstoelen te bezichtigen? Bel dan naar: 06-8114695 of 035-7513098. Uiteraard kunt u ons ook per mail benaderen; [email protected]

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp