Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel Tampa

Landelijke eetkamerstoel Tampa

Landelijke eetkamerstoel Tampa is een prachtige stoel met armleuningen en knopen. Deze eetkamerstoel past perfect in een landelijke inrichting. Ook heeft deze eetkamerstoel knopen in de rug.

Landelijke eetkamerstoel Tampa mogelijkheden

Vanaf: € 219,- Deze landelijke stoel heeft de volgende standaardmaten:

KenmerkenAfmetingen zittingAfmetingen meubel
Totale hoogte52 cm92 cm
Totale breedte47 cm61 cm
Totale diepte46 cm62 cm

Pootmogelijkheden: Wij hebben ook verschillende poten voor deze stoel. U kunt zelf kiezen uit de volgende poten:
Beuken: Coloniaal /kersen/Wit (ral 9010)/Loogkleur/Blank gelakt/Onbewerkt
Eiken: Kiezel/Zwart/Coloniaal/Smoked Oak/Verweerd/Lava/Hadley/White Wash Olie/Wit gelakt/Eiken E-115/Blank gelakt/Onbewerkt

Deze stoel hebben wij ook aanwezig in onze showroom. Deze kunt u op uw gemak bekijken en testen. Ook hebben wij alle verschillende pootkleuren beschikbaar in onze showroom om te bekijken. U kunt zelf een stof kiezen uit de volgende verschillende stoffen. Wel een waarschuwing, online kunnen deze stoffen er anders uitzien dan in het echt. Daarom adviseren wij u een bezoek aan de showroom te brengen om de verschillende stoffen in het echte licht te bekijken. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Stofmogelijkheden

AmarilloAmorosiAstoriaBoard
BreakClaydonLevanteLinen
PelliniShadowTennesseeVillage

 Landelijke eetkamerstoel Tampa levertijd

De levertijd is gemiddeld 6-8 weken. Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via ons telefoonnummer of e-mailadres. Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098 en ons e-mailadres is [email protected]

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp