Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel met knopen Optima

Eetkamerstoel met knopen Optima

Landelijke eetkamerstoel met knopen Optima

Deze schitterende eetkamerstoel heeft een heerlijk warme uitstraling! Bent u opzoek naar sfeer en elegantie? Dan is deze eetkamerstoel precies waar u naar opzoek bent! Deze eetkamerstoel met knopen is het beste van twee werelden. Door de sierlijke rondingen en het contrasterende biesje brengt de stoel een heerlijk warme sfeer met zich mee!

De eetkamerstoel is in verschillende kleuren te verkrijgen echter niet in alle kleuren uit ons assortiment. Nu horen wij u al denken: “In welke kleuren dan?” Dat is een logische gedachte. U kunt hieronder op de link klikken om de verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Stofmogelijheden   
ShadowBoardBreakVillage
TennesseeLevanteAmarillo

Details Landelijke eetkamerstoel met knopen Optima

Deze landelijke eetkamerstoel bied u naast een mooie uitstraling ook een heerlijk zitcomfort. De stoel heeft een hoge rugleuning waardoor u een goede steun ondervind aan uw rug. Dus alles te samen maakt het dat dit een geweldige stoel is. De stoel, heeft uitstraling, comfort en een zeer scherpe prijs!

Levertijd Landelijke eetkamerstoel met knopen Optima

De levertijd van de eetkamerstoel Optima is gemiddeld 6 tot 8 weken. Wij doen uiteraard ons best om de spullen zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen! Heeft u vragen omtrent de landelijke eetkamerstoel met knopen? Of wenst u een staaltje of offerte te ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Of bel ons even op: 06-811 44 695

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp