Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Eetkamerstoel Landelijk Milan

Eetkamerstoel Landelijk Milan

Eetkamerstoel landelijk Milan

Als u voor de Eetkamerstoel Landelijk Milan kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen. De Milan stoel is afgewerkt met wieltjes, dit bied minder risico voor krassen op uw landelijke vloer en is verschuifbaar.

Details Eetkamerstoel landelijk Milan

De Milan stoel bevat geen armleuningen. De achterkant van de rugleuning is afgewerkt met een gestikte naad. Op de achterzijde van de rugleuning bevind zich een handvat, het handvat kan ok worden weg gelaten. De Milan stoel is een stoel die perfect past in combinatie met een houten vloer en een Landelijke inrichting. *Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd Eetkamerstoel landelijk Milan

De Eetkamerstoel landelijk Milan met landelijke uitstraling is van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden en er meer zicht is op de fabricatie waardoor de kwaliteit van het product is gewaarborgd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de stoel? Of wenst u een prijsopgave te ontvangen? Neem dan vooral even contact met ons op via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact met ons op!

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp