Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel Roman

Vanaf €229,-

Landelijke eetkamerstoel Roman

Landelijke eetkamerstoel Roman heeft een speelse vorm en een gecapitonneerde rug. Deze landelijke eetkamerstoel met knopen past perfect in een landelijke inrichting.

Mogelijkheden landelijke eetkamerstoel Roman

Deze landelijke eetkamerstoel heeft verschillende mogelijkheden qua stoffen. U kunt twee standaardmodellen zie bij de foto’s van dit product.

Vanaf: € 229,-

Foto 1: Gecapitonneerde eetkamerstoel Roman, Stof: Monet, Kleur: Grey 104, Pootkleur: Koloniaal
Foto 2/3: Gecapitonneerde eetkamerstoel Roman, Stof: Monet, Kleur: Black 100, Pootkleur: Koloniaal

Uiteraard zijn er ook andere stoffen en kleuren beschikbaar. Deze kunt u ook bekijken:

Stofmogelijkheden:

Monet 
Sevilla 

Dit zijn de standaardstoffen. Wij hebben ook andere stoffen, alleen zijn deze tegen een meerprijs beschikbaar. Klik daarvoor hier.

U kunt elke elke stof kiezen, maar houd er wel rekening mee dat ze online kunnen verschillen met de kleuren in het echt. Wij kunnen u altijd verschillende stoffen opsturen zodat u een idee krijgt van wat u wilt. U kunt dit aanvragen via ons mailadres: [email protected] Of maak een afspraak om langs te komen en de stoffen in het echt te bekijken. Wij geven u dan ook stofstalen mee om thuis de beslissing op uw gemak te kunnen maken.

Voor deze Landelijke eetkamerstoel Roman betaalt u slecht € 199,-

Levertijd landelijke eetkamerstoel Roman

Voor de landelijke eetkamerstoel Roman geldt een gemiddelde levertijd van 6 tot 8 weken. Mocht u meer informatie willen ontvangen kunt u ons altijd mailen of bellen. Ons e-mailadres is [email protected] en u kunt ons bellen op 06 – 81 144 695.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp