Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel Louisa

Eetkamerstoel Louisa gecapitonneerd

Landelijke eetkamerstoel Louisa

Landelijke eetkamerstoel Louisa heeft een strakke uitstraling. Dit wordt ook ondersteund door de gecapitonneerde rug. Een zeer goed aanvulling voor in uw woonkamer. Wij hebben verschillende standaard kleuren en deze kunt u ook zie bij de foto’s. Mochten deze kleuren niet bevallen kunt u altijd zelf een stof uitkiezen. Voor meer informatie over de beschikbare stoffen kunt u dit hieronder vinden.

Landelijke eetkamerstoel Louisa mogelijkheden

Landelijke eetkamerstoel Louisa heeft verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende stoffen en kleuren beschikbaar, en daarnaast de standaardmaten. Dit wordt hieronder weergeven.

 

Stofmogelijkheden:

Monet 
Sevilla 

Dit zijn de standaardstoffen. Wij hebben ook andere stoffen, alleen zijn deze tegen een meerprijs beschikbaar. Klik daarvoor hier.

Afmetingen

Totalen hoogte: 96 cm

Zithoogte: 51 cm

Breedte: 66 cm

Totale diepte: 63 cm

Hoogte armleuning: 67 cm

Landelijke eetkamerstoel levertijd

De levertijd is standaard 6 tot 8 weken voor deze stoel. Mocht het product op voorraad zien kunnen wij binnen een week leveren. Uiteraard is het geen probleem om verder vragen te stellen via de mail of telefoonnummer. Ons e-mailadres is [email protected] Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp