Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

Industriële eetkamerstoelen Madrid
€€ 149,-,-

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

Bankstyle bied u de nieuwe trend van het moment en dat voor mega scherpe prijzen! De Industriële stijl is momenteel de stijl van het moment en daar kunnen Industriële eetkamerstoelen natuurlijk niet achter bij blijven. Vanaf heden kunt u bij ons dus ook schitterende Industriële eetkamerstoelen aanschaffen.

Deze stoelen worden direct vanuit de fabriek aan u geleverd en daardoor kunnen wij u deze voor bodemprijzen aanbieden. Een snelle levering tegen een zeer lage prijs. Dat komt u natuurlijk niet vaak tegen en daarom is dit voor u de uitgelezen kans om uw eetkamer van een nieuwe uitstraling te voorzien.

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

De stoelen kunnen wij u in twee kleuren aanbieden. Niet volledig het Bankstyle concept maar binnen de Industriele stijl word er veel met een paar kleuren gewerkt. Simpelweg omdat dit de kleuren zijn die bij deze stijl horen.

De stoelen Marbella zijn te verkrijgen in het donker- en lichtbruin. Het is maar net even de vraag welke kleur het mooiste binnen uw interieur past. Maar doordat u kunt kiezen uit deze verschillende kleuren kunt u het altijd mooi laten aansluiten op uw huidige interieur.

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

De stoelen worden direct vanuit de fabriek aan u geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering en tevens een levering zonder veel schakels. Dit maakt het ook dat de stoel uiteindelijk zo voordelig aan u aangeboden kan worden. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp