Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

Industriële stoelen
€€ 189,-,-

Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

U bent opzoek naar stoelen in de trend van het moment? Dan kunt u stoppen met zoeken. Industriële stoelen zijn momenteel helemaal je van het. Deze stoelen hebben een strak en toch sfeervol design. Het magere frame in combinatie met de warme kunstlederen stoffen maakt dit tot een prachtige stoel.

Daarnaast bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Doordat het frame van staal is kan het frame jarenlang mee gaan. Binnen deze Industriële stijl vind u sowieso vaak meubelstukken met een stalen frame. Dit is niet alleen heel erg mooi maar ook nog eens ideaal voor de kwaliteit van de stoelen.

Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

Voor de stoelen Miami heeft u de keuze uit 2 verschillende kleuren: Lichtbruin en Cognac kleurig. Op deze manier kunt u de stoelen naadloos aan laten sluiten op uw huidige interieur om er te samen een mooie geheel mee te vormen.

Vooral de Cognac kleurige stoel straalt een en al warmte uit waarin de lichtbruine kleur juist een wat rustigere uitstraling heeft. Het is dus maar net de uitstraling waar u naar opzoek bent. Dus stop met zoeken naar die ene ideale stoel, u heeft deze zojuist gevonden namelijk.

Levertijd Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

De stoelen worden direct vanuit de fabriek aan u geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering en tevens een levering zonder veel schakels. Dit maakt het ook dat de stoel uiteindelijk zo voordelig aan u aangeboden kan worden. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp