Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne stoel Montana

Moderne stoel

Moderne stoel Monatana

De moderne stoel Montana heeft een style en luxury uitstraling en is van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden en er meer zicht is op de fabricatie waardoor de kwaliteit van het product stijgt.

Als u voor het model Montana kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen die bij uw moderne designer inrichting past. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen.

Details Moderne stoel Monatana

De rugleuning is carre gestikt afgewerkt, dit zorgt voor een vierkant / geruit partoon.
De rugleuning is Gecapitonneerd afgewerkt, dit zorg voor een geruit patroon aan de binnenkant van de rugleuning.

*Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd Moderne stoel Monatana

De levertijd van de stoel bedraag gemiddeld 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u vragen omtrent de stoel of een van onze andere meubelstukken? Neem dan vooral contact met ons op via het onderstaande formulier of per telefoon: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp