Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne design eetkamerstoelen Vlakken

Moderne design eetkamerstoelen Vlakken

Moderne design eetkamerstoelen Vlakken

Het nieuwe model van onze design eetkamerstoelen is eindelijk uit! Deze schitterende stoelen zijn natuurlijk je van het op dit moment. Want zeg nou eerlijk wie wilt er nou niet zulke prachtige eetkamerstoelen in uw woning hebben staan? De stoelen ademen luxe en zitten als een troon.

Daarnaast zijn de stoelen ook nog eens te verkrijgen in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Kiest u voor een uiterst luxueuze velours stof? Of wilt u de design eetkamerstoelen in een praktische horeca stof laten stofferen? Het is bij Bankstyle allemaal mogelijk!

Details Moderne design eetkamerstoelen Vlakken

De eetkamerstoelen ademen niet alleen luxe qua uitstraling, de stoelen zitten namelijk ook geweldig. De stoelen zijn voorzien van een uiterst comfortabele koudschuim zitvulling. Daarnaast zijn de stoelen opgebouwd vanuit een beukenhouten romp. Over de kwaliteit hoeft u zich dus absoluut geen zorgen te maken.

De stoelen worden op Nederlandse bodem gefabriceerd en hierdoor bent u verzekerd van een goede service en een snelle levering. Dus stop met zoeken naar uw nieuwe Design eetkamerstoelen. Want deze stoelen zijn de nieuwe stijl en trend van het moment. Kies niet voor verouderde modellen als u kunt kiezen voor het nieuwste van het nieuwste!

Levertijd Moderne design eetkamerstoelen Vlakken

De stoelen hebben een standaard levertijd van 6 tot 8 weken. We leveren de stoelen direct vanuit de fabriek en kunnen deze daardoor al snel bij u thuis hebben. Heeft u nog meer haast? Dan is het mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Dan kunnen wij de stoelen na 4 weken bij u in de woning hebben staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wenst u een keer een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan contact op via het onderstaande formulier of per telefoon op: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp