Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe stoel op maat met capitons Nancy

Luxe stoel op maat met capitons Nancy
Vanaf €259,-

Luxe stoel op maat met capitons Nancy

U bent op zoek naar iets nieuws? Iets luxueues? Iets stijlvols? Dan is dit exact de stoel waar u naar op zoek bent, deze schitterende stoel heeft een oogstrelend mooie uitstraling! Mede door de gecapitonneerde rugleuning. Dit is overigens een optie, u kunt ook kiezen voor een vlakke rugleuning.

Maar daar houden de opties van deze stoel niet op! U kunt de stoel namelijk laten stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Waaronder schitterende velours, skai of lederlook stoffen. U kunt uiteraard alle stoffen en kleuren bekijken bij ons in de showroom.

Details Luxe stoel op maat met capitons Nancy

De Luxe stoel Nancy heeft niet alleen een schitterende uitstraling maar heeft daarnaast ook nog eens een heerlijk zitcomfort. Als u plaatsneemt in deze stoel dan zult u direct heerlijk zitten. Er zit een schuimvulling in de zitting, waardoor u lang gebruik kunt maken van de stoelen zonder dat het oncomfortabel zit!

 Naam en AfmetingenVanaf prijs en afmetingen
Eetkamerstoel Nancy€ 259,-
Totale hoogte+/- 92 cm
Totale breedte+/- 58 cm
Zit breedte+/- 43 cm
Zithoogte+/- 51 cm

Levertijd Luxe stoel op maat met capitons Nancy

Deze stoelen kunnen wij al binnen 6 tot 8 weken leveren. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er meteen van kunt genieten! Mocht u echt haast hebben dan is het mogelijk om een spoedorder te plaatsen, in dat geval heeft u de stoelen binnen 4 weken in huis. U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om de stoel te bekijken en testen? Geen probleem! Bel naar: 035 751 3098
of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp