Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Design stoel met gecapitonneerde rug Charly

Design stoel met gecapitonneerde rug Charly
Vanaf €259,-

Design stoel met gecapitonneerde rug Charly

De design stoel Charly is precies de goede combinatie tussen elegantie en stoerheid. De stoel heeft een stijlvolle doch robuuste uitstraling. Eigenlijk het beste van twee werelden. De stoel is dus ook heel makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Als u dan hoort dat deze stoel is te bestellen in 900 verschillende kleuren dan weet u het natuurlijk zeker!

Deze design stoel moet hem worden. Want wij hebben een stoffenassortiment van maar liefst 150 verschillende stoffen en 900 kleuren. Van hoogwaardige skai stoffen tot exclusieve velours. Alles is praktisch mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog kiezen uit een gecapitonneerde/niet gecapitonneerde rug.

Details Design stoel met gecapitonneerde rug Charly

De stoel heeft een heerlijke zitting, als u plaatsneemt zult u niet meer willen opstaan. Dit komt door de heerlijke zitvulling in. Daarnaast kunt u bij de stoel nog enkele opties wel of niet kiezen. Verder heeft u de keuze uit zwarte of onbewerkte poten. Keuzes genoeg dus! Dus maak snel een afspraak bij ons in de showroom om de stoel te komen bekijken wij voorzien u graag van de gewenste adviezen indien gewenst natuurlijk. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en bezitten dus enige expertise.

 Naam en AfmetingenVanaf prijs en afmetingen
Eetkamerstoel Charly€ 259,-
Totale hoogte+/- 92 cm
Totale breedte+/- 58 cm
Zit breedte+/- 44 cm
Zithoogte+/- 51 cm

Levertijd Design stoel met gecapitonneerde rug Charly

Deze stoelen kunnen wij al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten behoorlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren, zodat u er zo spoedig mogelijk van kunt genieten! U heeft nog vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw stoel te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 751 3098. of vul onderstaande contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp