Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke Oorfauteuils

Gecapitonneerde oorfauteuil Lucille

Landelijke oorfauteuils

Landelijke oorfauteuils vindt u bij Bankstyle. Bankstyle bied u een breed assortiment landelijke oorfauteuils aan. Naast onze standaard oorfauteuils bieden wij u ook de mogelijkheid om een landelijke oorfauteuil op maat te laten vervaardigen.

Al onze oorfauteuils vindt u op www.oorfauteuil.nl Landelijke oorfauteuils zijn ook uitgevoerd in een loveseat model (1,5 zits). Sommige landelijke oorfauteuils kunnen op maat worden vervaardigd.

Landelijke Oorfauteuil Sylvia

U wilt een comfortabele en klassieke éénpersoons fauteuil met oren. U zoekt eenVelours stoel met Everglade gemakkelijke armstoel die u voor de openhaard zet of in een knusse zithoek. Dan is oorfauteuil Sylvia de stoel die u zoekt.

U heeft de keuze uit 400 verschillende kleuren, diverse materialen, vulling en zelfs de afmeting van deze wingchair kiest u zelf. Bepaal dus zelf waar u of uw gasten comfortabel in zitten…

Oorfauteuil Sylvia: kleur, stoffering en vulling

Deze armstoel met oren kan helemaal aan uw wensen worden aangepast. U kiest de juiste kleur uit 400 kleuren. U kiest de gewenste stoffering uit diverse materialen, de vulling waar u op zit of ligt.

Zélfs de maten van de oorfauteuil bepaalt u zelf, het model is ook leverbaar als twee- of driezits bankstel. Wij nodigen u uit om uw nieuwe stoel of bank te bekijken en te testen in onze showroom. Geen tijd? Of te ver?

Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U ziet welke kleur past bij uw interieur én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Oorfauteuil Sylvia ook als bankstel

Uw bank met oren maken wij op maat. Dat geldt voor de kleur, de stoffering en vulling, maar ook voor de afmeting. Tot op de centimeter nauwkeurig! Bij een spoedorder kunnen wij binnen 3 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren.

Uw design bank wordt in Nederland  gemaakt. Daarom garanderen wij een snelle service en topkwaliteit. Standaard maten is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Oorfauteuil Sylvia(ook als bankstel leverbaar)Gehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Loveseat13080€ 695
Fauteuil10060€ 495

*Voor maatwerk rekenen wij een toeslag van Eur 75,-.

Oorfauteuil Lucile gecapitonneerd

Wingchair Lucile in gecapitonneerde uitvoering heeft als kenmerk dat er knopen in de rugleuning aangebracht worden. Dit geeft het fauteuil een aantrekkelijke uitstraling. Qua maten en dergelijke is dit fauteuil gelijk aan de niet gecapitonneerde Lucile.Fauteuil Lucille met nagels en hockers

Type Oorfauteuil

Prijs

Maat

1-zits€ 389,-Hoogte: 111 cm, zithoogte: 46 cm, totale breedte: 90 cm, totale diepte: 81 cm Hoogte armleuning: 60 cm

Stoffering mogelijkheden wingchair

Wat stoffering mogelijkheden voor deze wingchair zijn er diverse mogelijkheden, u heeft zelf de keuze in welke stof en kleur u haar wilt hebben. Zo is dit fauteuil met landelijke uitstraling verkrijgbaar in kleuren die variëren van aubergine tot lime green.

Hieronder staan de stoffen aangegeven waarin wij het oorfauteuil voor u kunnen maken, met daaronder de beschikbare kleuren. Dit zijn de standaard stoffen waarin de fauteuil geleverd word. Daarnaast kunnen wij tegen een meerprijs de stoelen leveren in 900 kleuren:

– Monet

Sevilla

Fauteuils en loveseats levertijd

Verschillende oorfauteuils zijn ook in loveseat uitvoering verkrijgbaar. Uiteraard zijn dit loveseats met oren. De levertijd hiervan bedraagt over het algemeen 6-8 weken, maar kan variëren per stof. Daarom kunnen wij de precieze levertijd pas vaststellen nadat u uw stof keuze gemaakt heeft. Mocht u nog vragen hebben, een stukje stof willen ontvangen of een keer langs willen komen in onze showroom, dan zijn wij bereikbaar op: 06 811 44695. Of u kunt het onderstaande contactformulier invullen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:

Gerelateerde berichten

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp