Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Barstoelen

Barstoelen op maat in 900 kleuren

Barstoelen op maat zijn wederom schitterende meubelstukken die wij volledig op maat maken. Wij stofferen onze stoelen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw stoelen volledig zelf bepalen. Een barstoel in een warme lederlook heeft natuurlijk een compleet andere uitstraling dan een stoelen in een exclusieve velours stof. Hierdoor heeft u veel vrijheid omdat u deze stoelen eigenlijk binnen elke inrichtingsstijl kunt plaatsen.

Daarnaast betekent maatwerk natuurlijk niet alleen verschillende kleuren. We maken de stoelen in onze eigen fabriek en hierdoor kunt u kiezen uit verschillende opties: wel/geen knopen in de rugleunig of wel/geen armleuning bevestigd aan de stoel.

Wij kunnen ook de hoogte van de barkrukken aanpassen. Hierdoor kunt u de armleuning van de stoelen naadloos onder uw (bar)tafel plaatsen, tevens worden de barstoelen ook vaak geplaatst aan een kookeiland. Uiteraard kunnen wij de stoelen dan ook weer qua hoogte exact aan laten sluiten op uw kook eiland. Een puur maatwerk product dus!

Bekijk hieronder de verschillende modellen. Dus stop met het zoeken naar die ene barkruk want wij hebben het perfecte model voor u in ons assortiment dat volledig naar wens aan te passen is. Geen concessies meer maar gewoon het meubelstuk en dat in meer dan 1.000 mogelijke kleuren! 

Barbank op maat

Barbank volledig op maat te fabriceren in meer dan 1.000 verschillende kleuren, klik snel hier!

Barkruk leder op maat met capitons

Een lederen/lederlook barstoel heeft een heerlijke warme uitstraling. Haalt u ook nog meer sfeer in huis met deze barkrukken? Klik dan hier.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp