Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenIndustriële barstoel Parijs

Industriële barstoel Parijs

Industriële barstoel Parijs

Industriële barstoel Parijs

De industriele barstoel Parijs is leverbaar in meer dan 1.000 kleuren en stoffen. De barstoel past schitterend binnen de industriele stijl door zijn robuuste uitstraling. De barstoel is overigens ook te combineren met andere stijl. Wanneer u bijvoorbeeld voor een luxe velours of skai stof gaat kunt u de barstoel weer laten aansluiten op de moderne stijl. Dat is een van de grote voordelen van ons 1.000 kleuren tellende assortiment.

Naast dat het fijn is dat u zoveel kleurkeuzes kunt maken kunt u bij ons ook nog eens kiezen uit verschillende zithoogtes voor de barstoel. Wij kunnen de barstoel in hoogte helemaal op maat voor u vervaardigen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede zithoogte ten opzichte van de bartafel.

Details industriële barstoel

Onze barstoelen worden alle op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goede Hollandse kwaliteit. Veel meubilair komt tegenwoordig uit Oost-Europa maar wij produceren dus uitsluitend in Nederland. Los van het feit dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit biedt u dit nog meer mogelijkheden, zo kunnen wij u hierdoor altijd een goede service en garantie bieden met betrekking tot de meubels.

Levertijd en bezichtiging industriële barstoel

De gemiddelde levertijd is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Daarnaast kunt u de barstoelen uiteraard komen bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). U bent van harte welkom bij ons. Een bezoek aan de showroom is echter wel altijd op afspraak. Wenst u een afspraak in te plannen voor een bezoek aan onze showroom? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.