Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenLuxe barstoel

Luxe barstoel

Luxe barstoel

Luxe barstoel Terschelling

Deze luxe barstoel is de ideale optie als u op zoek bent naar een stijlvolle en gezellige plek om aan de keukentafel of om bij de bar te zitten. Naast een praktische keuze kan deze luxe barstoel ook dienen als een echte blikvanger in uw interieur.

Voor elke moderne keuken of bar is een barstoel een essentieel meubelstuk. Deze luxe barstoel is ideaal om een vriendelijke en ontspannen sfeer te creëren, of u nu eet, drinkt of gezellig samen bent.

De barstoel is niet alleen ruimtebesparend, maar ook erg comfortabel. De barstoel is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen, waardoor ze passen binnen elk interieur. De barstoel kan volledig op maat vervaardigd worden en daardoor past die onder elke mogelijke (Bar)tafel.

Barstoelen zijn zowel geschikt voor gebruik thuis als in cafés en restaurants. Deze barstoel is de perfecte keuze, of u nu een informele eetplek in uw keuken wilt creëren of juist een gezellige plek wilt creëren voor een drankje met vrienden.

De luxe barstoel Terschelling is verkrijgbaar vanaf € 495,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie en een standaard zithoogte van 74cm. Stoffen uit andere stofklasse en/of een andere zithoogte op basis van meerprijs. 

Details luxe barstoel Terschelling

Afmetingen:
Hoogte: 107cm
Breedte: 49cm
Diepte: 55cm
Zithoogte: 74cm
Zitbreedte: 49cm
Zitdiepte: 42cm


Barstoel Terschelling heeft een standaard zithoogte van 74cm. Dit is naar wens aan te passen aan elke hoogte. Zodat de barstoel gegarandeerd past bij u keukeneiland of bartafel. Voor een landelijk uiterlijk kunt u kiezen uit bijvoorbeeld polyester, linnen-katoen of katoen stoffen. Liever wat extra luxe? Kies dan voor hoogwaardige lederlook, skai of velours stoffen.

Benieuwd naar alle stoffen mogelijkheden? Of wilt u de barstoelen een keer test zitten? Dat kan natuurlijk in onze showroom in Huizen (NH). Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen of bellen naar: 035 751 3098

Levertijd van de luxe barstoel 

De levertijd van de luxe barstoel op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken. Liever eerder genieten van uw nieuwe barstoel? Dan is het ook mogelijk om voor een kleine vergoeding een spoedbestelling te plaatsen. Dan is het voor ons mogelijk om uw barstoelen al binnen 4 weken te leveren! Dus neem snel contact met ons op om een afspraak te maken, vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of bel ons: 035 751 3098

Contactformulier  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.