Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenLandelijke barstoel

Landelijke barstoel

Landelijke barstoel

Landelijke barstoel Josephine

De landelijke barstoel Josephine is leverbaar in meer dan 1.000 kleuren en stoffen. De barstoel past schitterend binnen de landelijke stijl. De barstoel is overigens ook te combineren met andere stijlen. Wanneer u bijvoorbeeld voor een luxe velours of skai stof gaat kunt u de barstoel weer laten aansluiten op de moderne stijl.

De landelijke barstoel Josephine is verkrijgbaar vanaf € 399,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie en een standaard zithoogte van 80cm. Stoffen uit andere stofklasse en/of een andere zithoogte op basis van meerprijs. 

Details landelijke barstoel Josephine


Barstoel Josephine heeft een standaard zithoogte van 80cm. Dit is naar wens aan te passen aan elke hoogte. Voor een landelijk uiterlijk kunt u kiezen uit bijvoorbeeld polyester, linnen-katoen of katoen stoffen. Liever wat extra luxe? Kies dan voor hoogwaardige lederlook, skai of velours stoffen.

Benieuwd naar alle stoffen mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom in Huizen (NH). Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen of bellen naar: 035 751 3098

Levertijd landelijke barstoel Josephine

De levertijd van de luxe barstoel op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u een afspraak maken in de showroom, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of bel ons: 035 751 3098

Contactformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.