Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenModerne barstoel

Moderne barstoel

Moderne barstoel

Moderne barstoel op maat Noortje

Deze luxe barstoel is geheel aan te passen aan uw interieur en bartafel. Hij is in hoogte op maat te verkrijgen dus past gegarandeerd bij uw keukeneiland of bartafel. Afhankelijk van de door u gekozen stof pas deze stoel binnen een modern, luxe en landelijk interieur. Ook het onderstel is in verschillende kleuren hout te verkrijgen. 

De moderne barstoel Noortje is verkrijgbaar vanaf € 479,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie en een standaard zithoogte van 80cm. Stoffen uit andere stofklasse en/of een andere zithoogte op basis van meerprijs. 

Details moderne barstoel Noortje


Barstoel Noortje heeft een standaard zithoogte van 80cm. Dit is naar wens aan te passen aan elke hoogte. Voor een landelijk uiterlijk kunt u kiezen uit bijvoorbeeld polyester, linnen-katoen of katoen stoffen. Liever wat extra luxe? Kies dan voor hoogwaardige lederlook, skai of velours stoffen.

Benieuwd naar alle stoffen mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom in Huizen (NH). Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen of bellen naar: 035 751 3098

Levertijd moderne barstoel Noortje

De levertijd van de luxe barstoel op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u een afspraak maken in de showroom, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of bel ons: 035 751 3098

Contactformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.