Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenLandelijke barstoel op maat

Landelijke barstoel op maat

Landelijke barstoel op maat

Landelijke barstoel op maat 

Wij hebben schitterende barstoelen in ons assortiment waaronder deze prachtige landelijke barstoelen. Wij maken de barstoelen op maat. Hierdoor weet u zeker dat de barstoel altijd onder het tafelblad past. Want wij kunnen de hoogte van de barstoelen helemaal naar wens maken.

Maar dat is niet de enige keuze die wij u zullen voorleggen bij deze landelijke barstoelen! Zo kunt u bij ons kiezen uit 900 kleuren en 150 stoffen hierdoor weet u zeker dat u altijd de stof en kleur vindt die bij uw smaak past. Van warme en zachte linnen-katoen stoffen tot stevige en soms glimmende polyesterstoffen. Wij hebben alles in ons assortiment het is ook maar net waar u naar opzoek bent!

Landelijke barstoel op maat 

Verdere mogelijkheden omtrent de barstoelen zijn bijvoorbeeld het kiezen tussen wel/geen gecapitonneerde (Knopen) rugleuning en wel/geen armleuning. Het is maar net wat u het beste bevalt qua zitting en qua uitstraling.

Verder heeft u ook nog de keuze uit zwarte (koloniaal) of onbewerkte (houtskleur) poten onder de barstoel. U stel bij ons helemaal uw eigen barstoel samen en wij fabriceren hem voor u. Zo simpel is het!

Landelijke barstoel op maat 

De gemiddelde levertijd van de barstoelen is 6 tot 8 weken. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. U kunt dan het onderstaande formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contactformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.