Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenBarkruk Leder met capitons

Barkruk Leder met capitons

Barkruk Leder met capitons

Barkruk leder met capitons

De Barkruk leder met capitons is een schitterende barstoel die te verkrijgen is met vele opties. Deze barstoel wordt gefabriceerd in Nederland en hierdoor kunnen wij u vele mogelijkheden bieden en kwaliteit garanderen. Deze barstoelen zullen u veel plezier opleveren! Waarom? De barstoelen zitten heerlijk, ze zien er prachtig uit en zijn te verkrijgen in een hele hoop varianten.

Zo kunt u bij ons kiezen uit een gigantisch stoffenassortiment van 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Hier tussen bevinden zich schitterende lederlook stoffen maar ook oogstrelende mooie echte lederen stoffen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd vindt wat u zoekt. Van stoffen met een Vintage look tot helemaal effen lederlook stoffen wij hebben echt van alles op dit gebied.

Details Barkruk leder met capitons

Daarnaast kunt u aan ons de hoogte geven van de onderkant van het tafelblad waar de barstoelen onder geplaatst moeten worden en dan zullen wij ervoor zorgen dat de barstoelen naadloos aansluiten onder het tafelblad. Daarnaast zijn er nog meer keuzes die u kunt maken. Zo kunt u kiezen voor wel/geen knopen in de rugleuning en wel/geen armleuningen bij de barkruk leder. Opties genoeg dus! Welke keuzes maakt u?

Levertijd Barkruk leder met capitons

De gemiddelde levertijd van de barstoelen is 6 tot 8 weken. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. U kunt dan het onderstaande formulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098 Dus stop met twijfelen en maak een afspraak bij ons in de showroom om de barstoelen te komen bekijken.

Contact opnemen Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.