Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenBarstoelenModerne barkruk op maat

Moderne barkruk op maat

Moderne barkruk op maat

Moderne barkruk op maat Bram Style & Luxury

Bent u opzoek naar een stijlvolle en luxueuze barstoel? Dan is deze moderne barkruk op maat echt precies wat u zoekt! De barstoel kan volledig op maat vervaardigd worden en daardoor past die onder elke mogelijke (bar)tafel. Daar houdt het maatwerk natuurlijk niet op, het maatwerk biedt u namelijk nog vele mogelijkheden.

Zo kunt u kiezen uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en nog meer kleuren. De keuze met betrekking tot de kleur wordt dus nog het lastigst. Verder kunt u kiezen uit verscheidene opties, zo heeft u de keuze uit wel/geen armleuningen, wel/geen gecapitonneerde rugleuning en de verstelbare hoogte.

Details moderne barkruk op maat Bram Style & Luxury

De barstoelen kunnen zowel in hoogwaardige lederlook, skai of velours stoffen gefabriceerd worden voor een luxe uitstraling! Wenst u de barstoelen binnen een landelijke inrichting te plaatsen? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor onze polyester, linnen-katoen of katoen stoffen kiezen. Het is maar net hoe u wilt dat de barstoelen er uit eindelijk uit komen te zien.

Benieuwd naar alle stoffen mogelijkheden? Of wilt u de barstoelen een keer test zitten? Dat kan natuurlijk in onze showroom in Huizen (NH) voor het snel maken van een afspraak, vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even: 035 751 3098

Levertijd moderne barkruk op maat Bram Style & Luxury

De levertijd van de moderne barkruk op maat Bram is gemiddeld bij een normale order zo’n 6 tot 8 weken. Heeft u nou ontzettende haast? Dan is het eventueel ook mogelijk om voor een kleine vergoeding een spoedbestelling te plaatsen. Dan is het voor ons mogelijk om uw barstoelen al binnen 4 weken te leveren! Hier rekenen wij echter wel een kleine toeslag voor. Dus neem snel contact met ons op om een afspraak te maken, vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of bel ons even: 035 751 3098

Contactformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.