Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Designer stoel Doutzen

Designer stoel Doutzen

Designer stoel Doutzen

De Doutzen stoel is een stoel die perfect past in combinatie met een luxe design inrichting en een hoogglans tafel. Als u voor het model Doutzen kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen. De Doutzen stoel bevat geen armleuningen.

Details Designer stoel Doutzen

Deze stoel heeft een strakke uitstraling die prima binnen een modern interieur te plaatsen is. De stoel word in Nederland gefabriceerd en hierdoor heeft u altijd een snelle levering en een goede service! Dus stop met zoeken naar die ene stoel in die ene kleur. Wat bij ons heeft u  de keuze uit een groot assortiment stoelen en stoffen. U kunt dus altijd vinden wat u zoekt. *Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd: Zes tot acht weken levertijd na het moment van bestellen

De Doutzen stoelen zijn van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden. De gemiddelde levertijd van de stoelen is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden dan horen wij dat uiteraard graag van u. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp