Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Designer stoel carmen met capitons

Designer stoel carmen met capitons

Designer stoel carmen met capitons

De Designer stoel Carmen stoel is een style en luxury stoel. Past mooi bij een strakke designer inrichting. Past mooi imc een hoogglans tafel en hoogpooiig vloerkleed. Als u voor het model Carmen kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen die bij uw moderne designer inrichting. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen.

Details Designer stoel carmen met capitons

Achter op de Designer stoel Carmen stoel bevind zich een stiknaad. De rugleuning is Gecapitonneerd afgewerkt, dit zorg voor een geruit patroon aan de binnenkant van de rugleuning. De stoel is in vele verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Zoals u zult begrijpen zijn alle prijzen sterk afhankelijk van de door u gekozen stoffen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om alles te bekijken. *Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd Designer stoel Carmen met capitons

De levertijd van de eetkamerstoel bedraag 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden allemaal op bestelling voor u gemaakt in Nederland. Heeft u vragen omtrent de eetkamerstoel Carmen of een ander meubelstuk uit onze collectie? Neem dan vooral even contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp