Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Ahrend bureaustoelen

Ahrend bureaustoelen

Ahrend Bureaustoelen, hier haalt u echte kwaliteit in huis en kantoor! De bureaustoelen  zijn comfortabel en bieden optimale ondersteuning. Door een uitgebreid assortiment van lakkleuren en stoffen zijn vele combinaties mogelijk. Oftewel een Ahrend bureaustoel maakt van zitten de mooiste houding tussen staan en liggen! Bankstye is gespecialiseerd in het herstofferen van deze bureaustoelen ook andere bureaustoelen stoffeert u bij bankstyle.

Bureaustoelen stofferen

Als u denkt aan bureaustoelen stofferen, denkt u dan eens aan Bankstyle.nl. Wij hebben al jaren ervaring met herstoffering dus u zit goed bij ons.  Het is ongelooflijk wat herstoffering met uw ‘oude’ bureaustoelen doet.Veelal is herstoffering ook nog eens goedkoper dan de aanschaf van nieuwe bureaustoelen, terwijl het eenzelfde resultaat zou kunnen opleveren. Door de grote keuze in stoffen is er bij ons heel veel mogelijk. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan dan weet u snel of het voor u ook de moeite waard is.

Levertijden bureaustoelen

De levertijden van de bureaustoelen is doorgaans 6 tot 8 weken, dit is erg afhankelijk van de extra’s. Wanneer de stof en eventuele extra’s aan de stoel zijn doorgegeven, kunnen wij pas echt inschatten wat de levertijd gaat worden.

Contact

Mocht u interesse hebben in een van onze bureaustoelen, extra informatie willen ontvangen, of eventueel een stukje stof willen ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen of het ‘gratis stofstalen’ formulier invullen!  Het nummer is: 035-7513098. Wij kunnen dan eventueel een voorbeeld prijsopgave maken van het door uw gekozen artikel.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp