Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke barkruk Nikki

Landelijke barkruk

 Landelijke barkruk Nikki

Deze prachtige landelijke barkruk is een mooie aanvulling voor in uw huis. U kunt deze barkruk op meerdere plekken kwijt, zo past deze bijvoorbeeld perfect in een keuken of aan een bar. De barkruk Nikki is beschikbaar met knopen, ook wel gecapitonneerd genoemd. Mocht u deze barkruk liever zonder knopen willen hebben is dat ook een optie.

Maten en mogelijkheden voor de landelijke barkruk Nikki

Deze landelijke barkruk Nikki is beschikbaar alle mogelijke hoogtes. U kunt de maten uitgebreid hieronder in de tabel vinden.

Maten Barkruk NikkiAfmetingen:
Breedte zonder arm50 cm 
Breedte met arm55 cm 
Diepte40 cm 

 

Prijzen 
NikkiVanaf: €169,-
Nikki met armVanaf: €199,-
Nikki gecapitonneerdVanaf: €195,-
Nikki gecapitonneerd met armVanaf: €229,-

Stofmogelijkheden:
Alle stoffen zijn mogelijk op deze barkruk.  Wij hebben een stoffenassortiment van 900 kleuren en 150 stoffen.

Opties:
Het verschil tussen de twee barkrukken zit dus in de hoogte. Als u kiest voor een hoogte van 109 cm, wordt de zithoogte ook automatisch 10 cm hoger. Er zijn nog enkele

Extra opties:
– Een handgreep in de rug kost 25 euro
– Een chrome voetenlat kost 20 euro

Landelijke barkruk Nikki levertijden

Alle stoffen en kleuren die wij in de showroom hebben kunnen worden gestoffeerd op barkruk Nikki. Dat is een combinatie van 800 verschillende stoffen en kleuren, deze kunt u uitgebreid bekijken in de showroom. Mocht u alvast een kijkje willen nemen staan voor u hieronder de stoffen die mogelijk zijn op de landelijke barkruk Nikki. Wij hebben naast deze stoffen nog veel meer stoffen in de showroom.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp