Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenU-bank op maat

U-bank op maat

U-bank op maat

U-bank op maat

Heeft u een groot gezin of wilt u graag beide languit in een hoek kunnen liggen? Dan is de u-bank op maat echt iets voor u! Met een u-bank op maat heeft u veel zitruimte en het creëert een aangename sfeer. Vanaf elke zitplaats kunt u iedereen goed aankijken, wel zo gezellig natuurlijk. 

Een u-bank kan tegen de muur staan, maar staat ook prachtig in een open ruimte. Hiermee creëert u een schitterende zithoek. Combineer de u-bank op maat met een prachtige cinewall met haard en u heeft een luxe thuisbioscoop.

U kunt kiezen voor een bank met twee hoeken, twee chaise longues of kies voor een hoekbank met lounge. Uiteraard geheel op maat te maken, uw wens is ons project! De keuze is reuze met ons uitgebreide stoffenassortiment van meer dan 1.000 verschillende stoffen.

U-bank op maat

De u-bank op maat is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen. Het gaat dan ook om echt maatwerk. U heeft ook nog eens keuze uit diverse vullingen. Heeft u lange benen of juist wat kortere? De diepte is ook volledig op maat te vervaardigen! U vertelt ons uw wensen en wij laten deze voor u uitkomen.

Alle mogelijkheden:
– Beschikbaar in elke afmeting
– Verschillende dieptes 
– Verschillende zithoogtes 
– Verschillende zitvullingen 
– Meer dan 1.000 stoffen en kleuren

Levertijd en bezichtiging

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). 

Nieuwe meubels kopen is een bijzonder moment, zeker bij maatwerk is het belangrijk dat u alle tijd en aandacht van ons krijgt die nodig is. Vandaar dat het handig kan zijn om een afspraak te maken. Wilt u gewoon even rondkijken? Dan bent u uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.