Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenVelours hoekbank

Velours hoekbank

Velours hoekbank

Velours hoekbank 

Velours hoekbanken zijn het oogappeltje uit ons assortiment. De bankstellen zijn volledig op maat te vervaardigen en dat betekent dat u de maten helemaal zelf kunt bepalen. Dat maakt deze bank tot een echt topproduct. De bank is in de Style & Luxury look vervaardigd. Dit klinkt erg prijzig, maar deze velours hoekbank is voor een hele schappelijke prijs samen te stellen.

De velours hoekbanken hebben een ontzettend elegante uitstraling en zijn van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel. De velours hoekbank is een prachtexemplaar en zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn.

Dus wilt u dat deze velours hoekbank binnenkort schittert bij u in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zult u verstelt staan van alle mogelijkheden. Deze velours hoekbanken op maat zijn perfect aangezien die exact op uw wens kan samengesteld worden.

Velours hoekbank kopen

Als u vervolgens hoort dat u bij deze hoekbank de keuze heeft uit meer dan 1.000 verschillende stoffen dan springt u natuurlijk bijna uit uw stoel. Deze hoekbank is dan ook echt maatwerk, want bij het gigantische assortiment aan kleuren houdt het natuurlijk niet op.

Ook heeft u de keuze uit allerlei verschillende stoffen en kunt u exact de vulling kiezen die u het beste bevalt. Zoals wij al aangaven, de velours hoekbanken zijn volledig op maat. Uw wens is ons project. Wij doen alles op maat: de kleuren, stoffen, vullingen en natuurlijk de afmetingen.

Velours banken op maat

Naast hoekbanken maken wij ook luxe velours banken volledig op maat. Hierbij kunt u kiezen voor uw ideale vullingen en nog veel meer. Velours banken zijn steeds meer in trek en het is dan ook echt de stijl van het moment. Onze velours banken zijn zoals u gewend bent op maat te fabriceren en dus in elke gewenste maat leverbaar.

Uw velours hoekbank over 4 weken al in huis?
 

Dat kan! Want deze velours bankstellen worden gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Wij rekenen voor een spoedorder echter wel een kleine toeslag.

Een normale order duurt zo’n 6 tot 8 weken. Omdat uw velours hoekbank in Nederland word gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Contactfomulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.