Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenLandelijke hoekbank

Landelijke hoekbank

Landelijke hoekbank

Landelijke hoekbank

Een landelijke hoekbank zorgt altijd voor gezelligheid. Onze landelijke hoekbanken worden volledig op maat gemaakt. U bepaalt niet alleen de zithoogte, zitdiepte en bankbreedte maar zelfs ook de hoogte en de breedte van de armleuningen. Met deze landelijke hoekbank kunt u dus alle kanten op en bent u enorm flexibel! U bepaalt helemaal tot in de details dus zelf wat comfortabel zit. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om ook zelf de kleur, de vulling en het materiaal te kiezen! U heeft een ruime keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen.

Landelijke hoekbank op maat

De landelijke hoekbank kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kiest úw stof, uit ons ruime stoffenassortiment. U kiest de gewenste stoffering uit diverse materialen, de vulling waar u graag op zit of ligt en zélfs de afmetingen van de armleuningen bepaalt u zelf.

Wij nodigen u uit om uw nieuwe landelijke hoekbank te bekijken en te testen in onze showroom! Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U ziet dan of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. 

Landelijke bank op maat

Doordat deze landelijke hoekbank op maat is te maken, hebben wij deze uiteraard ook als rechte banken!

Levertijd landelijke hoekbank

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). 

Nieuwe meubels kopen is een bijzonder moment, zeker bij maatwerk is het belangrijk dat u alle tijd en aandacht van ons krijgt die nodig is. Vandaar dat het handig kan zijn om een afspraak te maken. Wilt u gewoon even rondkijken? Dan bent u uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.