Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenLuxe hoekbank met stalen onderstel

Luxe hoekbank met stalen onderstel

Luxe hoekbank met stalen onderstel

Luxe hoekbank met stalen onderstel

Deze luxe hoekbank is dé eye-catcher in uw woonkamer. Door het stalen onderstel past deze bank binnen een industrieel interieur, maar door de eindeloze keuze uit stoffen kunt u de bank ook prima laten passen binnen een luxe en modern interieur. Deze luxe hoekbank wordt volledig op maat vervaardigd en dat betekent dat u de maten helemaal zelf kunt bepalen. Dat maakt deze hoekbank tot een echt topproduct. De bank is in de Style & Luxury look vervaardigd. Dit klinkt erg prijzig, maar deze hoekbank is voor een hele schappelijke prijs samen te stellen.

De Dibo hoekbanken hebben een zeer luxe uitstraling en zijn van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel. Deze luxe hoekbank met stalen onderstel is een prachtexemplaar en zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn.

Luxe hoekbank met stalen onderstel kopen

De luxe hoekbank is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen. Het gaat dan ook om echt maatwerk. U heeft ook nog eens keuze uit diverse vullingen. Heeft u lange benen of juist wat kortere? De diepte is ook volledig op maat te vervaardigen! U vertelt ons uw wensen en wij laten deze voor u uitkomen.

Alle mogelijkheden:
– Beschikbaar in elke afmeting
– Verschillende dieptes 
– Verschillende zithoogtes 
– Verschillende zitvullingen 
– Meer dan 1.000 stoffen en kleuren

Dit model is ook verkrijgbaar als rechte bank.

Levertijd en bezichtiging

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). Wij werken uitsluitend op afspraak. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.