Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenHoekbank met lounge

Hoekbank met lounge

Hoekbank met lounge

Hoekbank met lounge

Wilt u dat u een hoekbank heeft waar u zowel lekker op kunt zitten als lekker op kunt liggen? Dan is een hoekbank met lounge gedeelte precies waar u naar opzoek bent. Het is eigenlijk een bankstel met een verbonden liggedeelte. Heerlijk om voor de TV in weg te zakken! Wij kunnen deze bankstellen volledig op maat vervaardigen. Al onze bankstellen kunnen als hoekbank met een lounge gedeelte gebouwd worden!

Wij maken onze bankstellen helemaal zelf in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij u mogelijkheden bieden die anderen simpelweg niet kunnen bieden. Puur maatwerk dus! Al onze modellen bankstellen kunnen als hoekbank met een longchair vervaardigd worden. 

Hoekbank met lounge op maat

Zoals wij al zeiden maken wij onze bankstellen volledig op maat en kunt u helemaal zelf de maatvoeringen bepalen. Maar daar houdt het maatwerk natuurlijk niet op! U heeft bij ons namelijk de keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen.

De kleur waar u naar opzoek bent zult u bij ons dus altijd vinden! Verder kunt u kiezen uit verschillende zithoogtes, zitdieptes, 5 verschillende zitvullingen, verschillende rugkussens en ga zo maar door. Bij ons stelt u echt uw eigen bank samen tot dat die volledig naar uw wens is. Uw wens is ons project!

Bank met lounge gedeelte

Wilt u geen hoekbank maar wel een lounge gedeelte? Dat kan natuurlijk ook! Kijk snel naar onze banken met longchair.

Levertijd en bezichtigen Longchair bank:

De gemiddelde levertijd van de longchair banken  bij een normale order  is zo’n 6 tot 8 weken. Het is echter mogelijk wanneer haast geboden is om een spoedbestelling te plaatsen! Dit betekent dat binnen 4 weken uw bankstel al geleverd kan worden. Hier rekenen wij echter wel een kleine toeslag voor. Mocht u nog vragen hebben omtrent het een of ander? Of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op!

 Contactformulier  Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.