Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenMinotti stijl hoekbank

Minotti stijl hoekbank

Minotti stijl hoekbank

Minotti stijl hoekbank

Wij produceren de schitterende Minotti stijl hoekbank op maat. Deze bank is in de stijl van Minotti en Flexvorm. Indien u de hoekbank op maat gemaakt wenst te hebben zijn wij uw partij! Waarom gaan voor een bank die net niet in de gewenste afmeting of kleur geleverd kan worden? Als u kunt kiezen voor een bankstel dat volledig op maat word gefabriceerd in meer dan 1.000 verschillende kleuren!

Ook over de kwaliteit en het eventuele verschil daarin hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij fabriceren onze bank namelijk in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd de gewenste stof en kleur kunt vinden voor uw Minotti stijl hoekbank.

Minotti stijl hoekbank op maat

Met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk, u kunt op de cm nauwkeurig bij ons uw bankstel laten fabriceren. Wij fabriceren de Minotti stijl hoekbank in elke mogelijke afmeting. Naast de buitenmaten kunt u ook de diepte en de zithoogte van de hoekbank helemaal op maat laten maken. De hoekbank heeft daarnaast ook nog eens verschillende vullingen waar u uit kunt kiezen om voor u het optimale zitcomfort te krijgen.

Minotti stijl bank op maat

Bij ons kunt u naast de Minotti stijl hoekbank ook een Minotti stijl rechte bank krijgen! Doordat wij maatwerk leveren kunt u deze bank volledig naar eigen inzicht laten fabriceren. Van fauteuil tot u-bank, alles is mogelijk!

 

Herstofferingen
Deze hoekbank is dus sterk te vergelijken met de Minotti, Flexvorm en Linteloo stijl. Naast dat wij voor u nieuwe bankstellen in deze stijl op maat kunnen fabriceren doen wij ook veel herstofferingen van deze bankstel merken. Indien gewenst kunnen wij bijv. uw Linteloo bank opnieuw stofferen.  Ook daarbij kunt u kiezen uit meer dan 1.000 kleuren.

Levertijd en bezichtiging

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). 

Nieuwe meubels kopen is een bijzonder moment, zeker bij maatwerk is het belangrijk dat u alle tijd en aandacht van ons krijgt die nodig is. Vandaar dat het handig kan zijn om een afspraak te maken. Wilt u gewoon even rondkijken? Dan bent u uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.