Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbankenHoekbank met tafel ertussen

Hoekbank met tafel ertussen

Hoekbank met tafel ertussen

Hoekbank met tafel ertussen

Lig je net lekker in je loungehoek, staat je glas hélemaal op de salontafel.. Herkenbaar? Dan is een hoekbank met een tafel ertussen echt is voor u! Alles bij de hand om optimaal te kunnen genieten van uw hoekbank. De tafels zijn net als de hoekbank volledig op maat te vervaardigen, en in alle mogelijke kleuren te spuiten. Zo past uw tafel altijd perfect bij uw hoekbank. 
Het tafeltje is natuurlijk ook zeer decoratief, plaats er een mooie lamp op of een bloemenvaas, en maak de luxe look helemaal af. De tafels kunnen voor al onze banken gemaakt worden.

Hoekbank met tafel op maat

De hoekbank met tafel ertussen is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen. Het gaat dan ook om echt maatwerk. U heeft ook nog eens keuze uit diverse vullingen. Heeft u lange benen of juist wat kortere? De diepte is ook volledig op maat te vervaardigen. U vertelt ons uw wensen en wij laten deze voor u uitkomen, want uw wens is ons project!

Alle mogelijkheden voor de hoekbank:
– Beschikbaar in elke afmeting
– Verschillende dieptes 
– Verschillende zithoogtes 
– Verschillende zitvullingen 
– Meer dan 1.000 stoffen en kleuren

Alle mogelijkheden voor de tafel:
- Beschikbaar in elke afmeting
- Alle kleuren zijn mogelijk
- Mat, hoogglans of hoogglans metallic
- Bijpassende salontafel mogelijk

Levertijd en bezichtiging

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). 

Nieuwe meubels kopen is een bijzonder moment, zeker bij maatwerk is het belangrijk dat u alle tijd en aandacht van ons krijgt die nodig is. Vandaar dat het handig kan zijn om een afspraak te maken. Wilt u gewoon even rondkijken? Dan bent u uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.