Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hockers

Wat is een Hocker?

Een hocker, wat is dat? De hocker is een soort voetenbank in dezelfde stijl als uw bank en hoort helemaal bij de trend van nu. U kunt deze gebruiken om bijvoorbeeld even lekker uw benen op te leggen.

U kunt hem ook gebruiken als verlengstuk van uw bank of als salontafel. Een hocker heeft nog een hele fijne praktische functie, u kunt hier uw losse spulletjes in opbergen zoals tijdschriften, boeken, kranten, snoeren, laptop of speelgoed van uw (klein) kinderen.

Zo slaat u twee vliegen in een klap, u heeft er een mooi en gezellig meubelstuk bij en losse spulletjes kunt u mooi opbergen.

Hocker op maat

Hockers kunt u kopen in combinatie met uw bank, maar ook los. Dus heeft u uw bijpassende hocker nog niet gevonden? Of heeft u wel een leuke bank gekocht maar ze verkopen er geen leuke bijpassende hockers bij?

Of heeft u een mooie gezien maar is deze net iets te groot of te klein? Bij ons kunt u hem helemaal op maat laten maken en laten vullen door de u gewenste kleur en vulling! Ook kunt u zelf uw gewenste stof kiezen uit alle 400 stoffen. We hebben hier alle stoffen klaarliggen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp