Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHockers op maatDesign hocker op maat

Design hocker op maat

Design hocker op maat

Design hocker op maat Style & Luxury

U bent opzoek naar een hocker/voetenbank die luxe uitstraalt? Dan is deze Design hocker precies wat u zoekt. Deze hocker ademt luxe en dat ziet u terug in de uitstraling. De hockers kunnen volledig op maat vervaardigd worden, elke afmeting is dus mogelijk.

Daarnaast heeft u bij deze hocker de keuze uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Uit de kleur en de stof komen wij dus altijd! Onder deze stoffen vallen o.a. hoogwaardige Skai, Velours of lederlook stoffen. Echter kunt u ook voor een Linnen-katoen of Polyester stof gaan. Maar net wat u zelf graag wilt.

Details design hocker op maat Style & Luxury

Zoals hierboven al verwoord bieden wij u vele mogelijkheden omtrent uw hocker op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om de hocker met een open deksel te laten vervaardigen. Hierdoor kunt u de ruimte in de hocker gebruiken om spullen in op te bergen. Natuurlijk kan de hocker ook zonder open deksel vervaardigd worden.

Verder heeft u ook nog de keuze uit vele poten of helemaal geen poten. Het is puur maatwerk, dus alles is mogelijk! Heeft u specifieke wensen die hierboven niet verwoord zijn? Vaak is een hoop mogelijk, dus neem contact met ons op om dit door te spreken. Wij zijn dagelijks te bereiken van maandag tot en met zaterdag. U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of u kunt ons bellen op: 035 751 3098

Levertijd design hocker op maat Style & Luxury

De levertijd van de hocker is gemiddeld 6 to 8 weken. Echter is het mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen hier vragen wij een kleine vergoeding voor. In dat geval kunnen wij uw hocker al binnen 4 weken leveren. Heeft u vragen omtrent het een of ander? Wenst u stofstalen te ontvangen? Of wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. bel ons even op: 035 – 751 3098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.