Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHockers op maatRonde poef op maat

Ronde poef op maat

Ronde poef op maat

Ronde poef op maat

De veelzijdige ronde maatwerk poef is een luxe en praktische toevoeging aan uw interieur. U kunt ze gebruiken als extra zitplaats, voetenbankje, als bijzettafel en zelfs als nachtkastje. Dit maakt een poef super handig! Door de 3 mooie lagen is deze poef ook nog eens een echte eye-catcher.
De poefs worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen en geproduceerd in lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Door de vele verschillende stoffen zit er altijd wel een poef tussen die past bij uw interieurstijl.

Ronde poef op maat 

Wij maken de poefs op maat, deze kunt u helemaal samenstellen zoals u zelf wil. U heeft keuze uit ruim 2.000 verschillende stoffen om uw poef mee te bekleden. Wilt u een effen velours stof of een prachtige teddy stof? Wij hebben ook stoffen met leuke gewaagde printjes, hiermee fleurt u uw interieur helemaal op!

Levertijd poef op maat

De gemiddelde levertijd van de poef op maat is afhankelijk van de uiteindelijk gekozen stof, maar u kunt uitgaan van zo'n 4 tot 6 weken. Heeft u vragen over de poef of wenst u stofstalen te ontvangen neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen, of neem telefonisch contact met ons op 035 751 3098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.