Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHockers op maatGevlochten hocker op maat

Gevlochten hocker op maat

Gevlochten hocker op maat

Gevlochten hocker op maat 

Opzoek naar een gevlochten hocker? Wij fabriceren deze volledig op maat in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. De hocker is dus in elke maat te leveren en kan dus passend gemaakt worden voor elke ruimte. Deze hocker word zowel in de woonkamer als in de slaapkamer gebruikt!

De hocker is daarnaast leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Van luxe velours stoffen tot makkelijk te reinigen skai stoffen. De stof en de kleur moeten wij altijd uitkomen met elkaar! Tevens kunt u de hocker hierdoor altijd naadloos aan laten sluiten op uw huidige interieur.

Details gevlochten hocker op maat 

Onze hockers worden op maat voor u gemaakt in de NL Fabriek en direct aan u geleverd. Hierdoor bent u verzekerd een snelle levering en een goede service. Daarnaast staat Bankstyle altijd garant voor een goede kwaliteit. Onze meubelstukken komen dus van Nederlandse bodem en vertegenwoordige ook een oerhollandse kwaliteit!

Levertijd gevlochten hocker op maat

De gemiddelde levertijd van de hocker is afhankelijk van de uiteindelijk gekozen stof. Gaat u voor een andere stof dan zal de levering wat langer duren. Denk ik dit geval aan zo’n 6 tot 8 weken aan levertijd. Mocht u nog vragen hebben over de hocker? Wenst u wat stofstalen aan te vragen? Dat kan ook! Neem in dat geval contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen, of via de telefoon 035 751 3098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.