Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHockers op maatGrote Gecapitonneerde hocker

Grote Gecapitonneerde hocker

Grote Gecapitonneerde hocker

Grote gecapitonneerde hocker

Deze gecapitonneerde hocker is een echte blikvanger! Bent u opzoek naar een meubelstuk dat er meteen uitspringt? Een leuke toevoeging aan uw interieur? Dan is deze Gecapitonneerde hocker precies waar u naar opzoek bent! Deze hocker heeft een schitterende uitstraling mede door de schitterende capitons bovenop de hocker.

Deze hocker kan geleverd worden in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren uit ons assortiment gestoffeerd worden. Hierdoor kunt u de hocker altijd laten stofferen in de gewenste stof en kleur.

Details grote gecapitonneerde hocker

De hocker kan in vele verschillende stoffen gestoffeerd worden. Het leuke hiervan is dat je de uitstraling van de hocker volledig zelf kunt bepalen. Gaat u voor een warme Linnen-katoen stof? Dan past de hocker perfect binnen een landelijke inrichting.

Echter kunt u de hocker ook stofferen in een moderne Skai stof of een luxe velours. Zou deze hocker schitteren in een moderne/design inrichting. Het is maar net hoe u zelf de hocker eruit wilt laten zien! Daarnaast is de hocker volledig op maat te vervaardigen in elke mogelijke stof en kleur! U geeft ons de maten door en wij fabriceren voor u!

Levertijd grote gecapitonneerde hocker

De gemiddelde levertijd van de hocker is afhankelijk van de uiteindelijk gekozen stof. Gaat u voor een andere stof dan zal de levering wat langer duren. Denk ik dit geval aan zo’n 6 tot 8 weken aan levertijd. Mocht u nog vragen hebben over de hocker? Wenst u wat stofstalen aan te vragen? Dat kan ook! Neem in dat geval contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen, of via de telefoon 035 751 3098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.