Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoofdborden

Hoofdborden op maat

Wij fabriceren schitterende hoofdborden op maat in alle mogelijke vormen, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen uit de onderstaande modellen. Vervolgens zijn deze modellen volledig op maat te vervaardigen. U kunt dus helemaal zelf uw afmetingen bepalen zodat het hoofdbord naadloos aansluit op uw bed. Wij stofferen indien gewenst ook het complete bed mee in dezelfde stof als uw hoofdbord.

Verder kunt u bij onze hoofdborden op maat kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de kleur en stof vind waar u naar opzoek bent. Dus laat u verassen door alle mogelijkheden en neem contact met ons op om de hoofdborden en de mogelijke stoffen bij ons in de showroom te komen bekijken! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken: 035 – 75 13 098

Hoofdbord met knopen op maat

Een hoofdbord met knopen is een unieke manier om uw slaapkamer nieuw leven in te blazen. Bent u benieuwd? Klik dan hier.

Headbord bed op maat Vlak

Een vlak hoofdbord kan een mooie toevoeging zijn aan uw slaapkamer. Breng nog meer stijl en klasse in uw slaapkamer met een hoofdbord op maat.

Hoofdbord op maat Blok

Een hoofdbord dat volledig op maat vervaardigd kan worden! Dat wilt u toch ook? Klik hier voor alle mogelijkheden omtrent het hoofdbord.

Hoofdbord gecapitonneerd op maat

Een hoofdbord met capitons straalt een en al luxe uit! Haalt u dit luxueuze meubelstuk uw slaapkamer in? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp