Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHoofdborden op maatHoofdbord op maat blok

Hoofdbord op maat blok

Hoofdbord op maat blok

Hoofdbord op maat blok

Dit hoofdbord op maat heeft een zeer stijlvolle en strakke uitstraling! U kunt dit hoofdbord stofferen in een stijlvolle skai stof maar bijvoorbeeld ook een warme en sfeervolle lederlook. Het is maar net waar u van houdt. U geeft aan ons aan wat u zoekt, wij laten u daarbinnen de mogelijke stoffen en kleuren zien. U geeft aan in welke afmetingen u het hoofdbord wenst en wij beginnen met fabriceren. It’s that simple!

Natuurlijk wordt het even keuzes maken want bij ons kunt u kiezen uit een 900 kleuren tellend stoffen assortiment. Dus daar zal nog wel even over nagedacht worden maar dat is ook logisch. Met dit hoofdbord aan uw bed/wand brengt u uw slaapkamer in luxere sferen! Dus twijfel ook niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Details hoofdbord op maat blok

Wilt u een accurate prijsopgave ontvangen? Dan kunt u ons altijd bereiken, wij voorzien u graag van de gewenste informatie met betrekking tot de prijzen, stoffen etc. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u toch een beetje een indicatie wenst wat een dergelijk hoofdbord moet kosten. Zoals u zult weten heeft elke afmeting en elke stof zijn eigen prijs. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een standaard polyester en kunnen dus afwijken van de uiteindelijke prijs mocht u voor een andere stof gaan.

Maat Hoofdbord

Prijs

120 cm hoog x 120 cm breed € 429,-
120 cm hoog x 140 cm breed € 495,-
120 cm hoog x 160 cm breed € 545,-
120 cm hoog x 180 cm breed € 595,-
120 cm hoog x 200 cm breed € 695,-
120 cm hoog x 220 cm breed € 745,-
120 cm hoog x 240 cm breed € 795,-

Levertijd hoofdbord op maat blok

De gemiddelde levertijd van onze hoofdborden is 6 tot 8 weken. Natuurlijk is er een mogelijkheid om een spoedbestelling te doen, tegen een kleine meerprijs zorgen wij er dan voor dat u het hoofdbord binnen 4 weken in huis heeft! Dus stop met twijfel en maak een afspraak bij ons in de showroom om de hoofdborden te bekijken of bel ons even: 035 751 3098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.