Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHoofdborden op maatStoffen hoofdbord carre op maat

Stoffen hoofdbord carre op maat

Stoffen hoofdbord carre op maat

Stoffen hoofdbord op maat Carre gestikt

Het Carre stiksel op dit hoofdbord onderscheid dit hoofdbord van alle andere hoofdborden. Dit hoofdbord heeft namelijk een subtiele doch stijlvolle uitstraling. U kunt daarnaast de uitstraling van het hoofdbord helemaal zelf bepalen door te kiezen voor een bepaalde kleur of stof.

Wij hebben namelijk een gigantisch stoffen assortiment, 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor hebben wij altijd wel een stof of kleur die u aanspreekt. Een van de grote voordelen van maatwerk is dat u natuurlijk helemaal zelf de maatvoering kunt bepalen voor het hoofdbord. Hierdoor kunt u hem exact zo groot maken als u zelf wenst. Dit maakt het tevens gemakkelijk om uw hoofdbord naadloos aan te laten sluiten op uw bed.

Details hoofdbord op maat Carre gestikt

Maat Hoofdbord Prijs hoofdbord
120 cm hoog x 120 cm breed € 399,-
120 cm hoog x 140 cm breed € 449,-
120 cm hoog x 160 cm breed € 525,-
120 cm hoog x 180 cm breed € 595,-
120 cm hoog x 200 cm breed € 645,-
120 cm hoog x 220 cm breed € 725,-
120 cm hoog x 240 cm breed € 795,-

Wij kunnen dit stoffen hoofdbord Carre gestikt geheel aan uw maatwensen laten voldoen. Wij kunnen het namelijk precies in uw maten laten vervaardigen door de fabriek. Wij maken een prijsopgave voor u zodra u de maatwensen heeft doorgegeven.

Naast de maten kunt u ook zelf de kleur en de stof bepalen voor het hoofdbord. Wij hebben meer dan 800 stoffen en kleuren in ons assortiment. Mocht u de verschillende hoofdborden en stoffen willen bekijken kan dat in onze showroom. Ook kunt u eventueel stofstalen kunnen opvragen, deze sturen wij u dan toe.

Levertijd hoofdbord op maat Carre gestikt

De standaard levertijd van een hoofdbord op maat is 6 tot 8 weken. Wij hebben natuurlijk enige tijd nodig om het hoofdbord te fabriceren voor u. Heeft u nou ontzettende haast? Wat natuurlijk kan, dan kunnen wij voor een kleine meerprijs het hoofdbord binnen 4 weken bij u aan de muur/het bed hebben hangen.

Heeft u vragen omtrent het hoofdbord, de stoffen, prijzen etc? Neem dan vooral even contact met ons op, u kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.