Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHoofdborden op maatHoofdbord met verticale banen

Hoofdbord met verticale banen

Hoofdbord met verticale banen

Hoofdbord met verticale banen

Een slaapkamer is meer dan alleen een plek om te rusten; het is een persoonlijke oase waar comfort en stijl samenkomen. Hoofdborden spelen een cruciale rol in het definiëren van het uiterlijk van uw slaapkamer. Een van de nieuwste trends die de designwereld heeft veroverd, zijn hoofdborden met verticale banen. Deze eigentijdse en verfijnde ontwerpen voegen niet alleen een vleugje luxe toe, maar bieden ook veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden.

Verticale banen in een  hoofdbord brengen een gevoel van elegantie en moderniteit naar jouw slaapkamer. De strakke lijnen en geordende patronen creëren een visueel aantrekkelijk element dat moeiteloos kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen.

Een van de voordelen van hoofdborden met verticale banen is de illusie van hoogte die ze creëren. Door de verticale lijnen wordt de aandacht omhoog getrokken, waardoor de ruimte groter en luchtiger lijkt.

Hoofdbord op maat 

Wij maken de hoofdborden gehaal op maat. De verticale banen kunnen variëren in breedte, er kunnen stopcontacten in verwerkt worden en het formaat bepaald u helemaal zelf. Hierdoor pas het hoofdbord altijd naadloos in uw slaapkamer. 
Naast de maten kunt u ook zelf de kleur en de stof bepalen voor het hoofdbord. Wij hebben meer dan 1.000 stoffen en kleuren in ons assortiment. 

Levertijd hoofdbord met verticale banen

De standaard levertijd van een hoofdbord op maat is 6 tot 8 weken. Heeft u het eerder nodig? Dan kunnen wij voor een kleine meerprijs het hoofdbord binnen 4 weken bij u leveren.

Heeft u vragen omtrent het hoofdbord, de stoffen, prijzen etc? Neem dan vooral even contact met ons op, u kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.