Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHoofdborden op maatHoofdbord met horizontale banen

Hoofdbord met horizontale banen

Hoofdbord met horizontale banen

Hoofdbord met horizontale banen

De slaapkamer is een heiligdom van rust en ontspanning, en het juiste hoofdbord kan deze ruimte transformeren van gewoon naar buitengewoon. In de wereld van slaapkamerontwerp zijn hoofdborden met horizontale banen momenteel dé trend. Deze strakke en eigentijdse ontwerpen bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw slaapkamer, maar ook een veelzijdige keuze die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen.

Horizontale banen in hoofdborden brengen een gevoel van moderniteit en symmetrie naar de slaapkamer. De subtiele lijnen zorgen voor een gestroomlijnde uitstraling die moeiteloos harmonieert met diverse inrichtingsstijlen, zoals modern, industrieel, of zelfs een meer klassieke benadering. Dit maakt hoofdborden met horizontale banen een veelzijdige keuze voor diegenen die hun slaapkamer willen voorzien van een eigentijdse touch.

Een van de voordelen van hoofdborden met horizontale banen is het gevoel van breedte dat ze creëren. De horizontale lijnen trekken de aandacht zijwaarts, waardoor de ruimte breder lijkt en een gevoel van openheid ontstaat. Daarnaast bieden horizontale banen een gevoel van ritme en evenwicht, waardoor een rustgevende en gestructureerde sfeer ontstaat.

Hoofdbord op maat 

Wij maken de hoofdborden gehaal op maat. De horizontale banen kunnen variëren in breedte, er kunnen stopcontacten in verwerkt worden en het formaat bepaald u helemaal zelf. Hierdoor pas het hoofdbord altijd naadloos in uw slaapkamer. 
Naast de maten kunt u ook zelf de kleur en de stof bepalen voor het hoofdbord. Wij hebben meer dan 1.000 stoffen en kleuren in ons assortiment. 

Levertijd hoofdbord met horizontale banen

De gemiddelde levertijd van een dergelijk hoofdbord is 6 tot 8 weken. Het is echter mogelijk om een spoedorder te plaatsen voor 4 weken. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor. Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen voor een hoofdbord? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.