Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke bank kopen

Landelijke bank kopen

U bent opzoek naar een bank maar niet met de ‘standaard’ strakke vorm. Dan bent  opzoek naar een landelijke bank. Een landelijke bank houd in dat het niet het strakke montuur heeft als ‘gewone’ banken. Dus de vorm is wat speelser. U kunt er niet een extra detail in toevoegen. Bijvoorbeeld een ronde hoek in de bank hebben dus dat is dan weer mogelijk bij de arm leuningen etc.

Landelijke bank kopen

Wij van Bankstyle hebben een breed assortiment in kleuren en soorten stof. Tot wel 300 soorten stof en bijna 1000 verschi8llende kleuren. Zo als u dus merkt is de keuze reuze bij Bankstyle. Daarnaast kunt u de bank ook nog volledig naar eigen wens laten maken. Dus u kunt de diepte van de bank zelf bepalen, zo ook de hoogte en de soort poten etc.  

Wij laten onze producten hier in Nederland fabriceren in tegenstelling tot heel veel andere meubilair bedrijven die het laten maken in het oosten van Europa. Dat zijn de landen waar de lonen lager liggen maar de kwaliteit ligt ook een stuk lager. Daarom laten wij ze hier in ons eigen land maken. Daarmee kunnen wij kwaliteit en een snelle levering van een 6 tot 8 weken garanderen. U kunt ook voor een snelle levering kiezen en dan praten we over een 4 tot 5 weken.

Landelijke bank kopen

Denkt u dat wij u kunnen helpen en u gerlukkig kunnen maken? Neem gerust contact met ons op! 
Wij hebben onze eigen showroom in Huizen N-H.
De bezichtiging in onze showroom doen we in principe alleen op afspraak

U kunt altijd telefonisch contact met ons zoeken of een mailtje sturen, wij streven naar een reactie tijd van maximaal 48 uur.

Graag horen wij van u!

E-mail: [email protected]
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695

 

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp