Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLandelijke bankenLifestyle bankstel Comfort

Lifestyle bankstel Comfort

Lifestyle bankstel Comfort

Lifestyle bankstel Comfort

Dit is een bankstel dat tot de echte top behoort. Zoals u van ons gewend bent is deze bank volledig op maat samen te stellen en dat is voor u als klant natuurlijk ontzettend handig. Het bankstel heeft de echte landelijke uitstraling en is dan ook een heuse blikvanger.

De dikke biezen aan de zijkant van de bank maken het plaatje compleet. De bank is daarnaast ook nog eens van een ongekende kwaliteit en dat zorgt ervoor dat u van deze bank jaren én jaren gebruik kunt maken. De kwaliteit is geweldig, de uitstraling wellicht nog beter en de prijs is ongekend laag. Dus wat houdt u nog tegen? Kom snel langs bij ons in de showroom en dan gaan wij samen uw dromen waar maken.

Lifestyle bankstel: Kleur, stoffering en vulling

Ook bij deze bank gaat het om volledig maatwerk: dat betekent dat u niet alleen de maten volledig zelf kunt bepalen, maar dat u ook de keuze heeft uit 900 kleuren en allerlei verschillende stofsoorten. Als u dan hoort dat u zelfs de keuze heeft uit allerlei verschillende vullingen dan weet u dat u het optimale comfort voor u persoonlijk uit deze bank kunt halen. Dus vertelt u ons de wensen die u heeft en wij zullen die voor u realiseren!

Lifestyle bankstel: Hoogte, breedte en diepte

Dit bankstel is wordt volledig op maat voor u samengesteld. Tot op de cm nauwkeurig kunnen wij de bank voor u laten fabriceren. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom om alle mogelijkheden te komen bekijken

Levertijd Lifestyle bankstel Comfort

Een standaard order duurt normaal gesproken 6 tot 8 weken. Echter is het mogelijk om voor een kleine vergoeding een spoedbestelling op te maken voor u. In dat geval kunt u het bankstel al binnen 4 weken bij u in huis hebben staan.

Heeft u vragen omtrent het een of ander? Wenst u een afspraak te maken in de showroom? Neem dan contact met ons op. En wij zullen hier zo snel mogelijk voor u op terugkomen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen!

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.