Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLandelijke bankenModerne bank Acapulco

Moderne bank Acapulco

Moderne bank Acapulco

Moderne bank Acapulco

Een moderne bank vindt u bij Bankstyle. Een moderne bank met een landelijke uitstraling is de ideale bank voor een landelijke en moderne inrichting. Deze moderne bank heeft een strak design. Dit bankstel is met haar strakke en moderne uitstraling een prima basis voor uw landelijke interieur.

Wij leveren deze bank in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 400 kleuren. Bovendien heeft deze bank een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat uw bank vooral lekker moet zitten!

Moderne bank Acapulco: kleur, stoffering en vulling

Dit landelijke bankstel met losse hoes, maken wij graag voor u op maat. Want uw bank moet natuurlijk passen in uw landelijke interieur, zowel qua afmeting als qua kleur. Uiteraard kunt u uw toekomstige bank vrijblijvend komen bekijken en komen testen. Geen tijd? Of te ver?

Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Moderne bank Acapulco: breedte, hoogte en diepte

Uw bankstel kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker ook voor de afmetingen. U bepaalt dus zelf de breedte, hoogte en diepte. Bankstyle.nl maakt uw meubel tot 1 cm nauwkeurig op maat. Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Levertijd en bezichtiging

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wij hebben een showroom in Huizen (NH). 

Nieuwe meubels kopen is een bijzonder moment, zeker bij maatwerk is het belangrijk dat u alle tijd en aandacht van ons krijgt die nodig is. Vandaar dat het handig kan zijn om een afspraak te maken. Wilt u gewoon even rondkijken? Dan bent u uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.