Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLandelijke bankenBank met knopen Marylin

Bank met knopen Marylin

Bank met knopen Marylin

Bank met knopen Marylin

Deze landelijke bank met knopen brengt veel sfeer met zich mee. Uw woonkamer krijgt veel meer sfeer dankzij dit prachtige bankstel. Iedere bank van Bankstyle is uitvoerbaar met knopen. U heeft zelfs de mogelijkheid om de knopen in een andere kleur te stofferen. Dit kan erg mooi staan bij bijvoorbeeld een velours bankstel. De bank met knopen is uitvoerbaar met: twee knopen, 4 knopen, 6 knopen en eventueel nog meer knopen. De keuze is geheel aan u.


Details bank met knopen Marylin

De bank met knopen is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen, waaronder: linnen, katoen, polyesther, fluweel velours. Naast ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit verschillende zitvullingen, waaronder: kwaliteitsschuim koudschuim: zacht, middel, hard en polyether en vlokken. Naast de vele mogelijkheden kunt u het bankstel ook af laten werken met biezen (Pipping). Dit geeft meer body aan het bankstel.

Levertijd bank met knopen

De bank met knopen is als normale order leverbaar binnen 6 tot 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen, dan is dat bij ons mogelijk. U kunt bij ons een spoedorder plaatsen. Hier rekenen wij echter wel een kleine toeslag voor. U heeft het bankstel dan binnen 4 weken in huis. Wij kunnen de snelle levertijd realiseren door de Nederlands fabricaat.

De bank met knopen is bij ons in de showroom te bekijken en u kunt komen proefzitten. U bent van harte welkom! Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). De showroom is dagelijks geopend van dinsdag t/m zaterdag. Een bezoek aan onze showroom gebeurt altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.