Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLandelijke bankenDesign bank Great-Brittain

Design bank Great-Brittain

Design bank Great-Brittain

Design bank Great Britain

Design bank met een met verfijnde uitstraling in de landlijke stijl. Kies voor het strakke design van de design bank met een kubus uistraling. De design bank kan op maat worden gemaakt, u bepaalt zelf de afmetingen van de bank.

U bepaalt niet alleen de zithoogte, zitdiepte en bankbreedte maar zelfs ook de hoogte en de breedte van de armleuningen. Met dit kubus bankstel kunt u dus alle kanten op en bent u enorm flexibel! U bepaalt helemaal tot in de details dus zelf wat comfortabel zit. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om ook zelf de kleur, de vulling en het materiaal te kiezen!

Design bankstel: kleur, stoffering en vulling

Dit design bankstel kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kiest úw kleur, uit 400 kleuren. U kiest de gewenste stoffering uit diverse materialen, de vulling waar u graag op zit of ligt en zélfs de afmetingen van de armleuningen bepaalt u zelf.

Wij nodigen u uit om uw nieuwe bank te bekijken en te testen in onze showroom! Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U ziet dan of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service

Design bankstel: breedte, hoogte en diepte

Uw kubus bank maken wij op maat. Dat geldt voor de kleur, de stoffering en vulling, maar zeker voor de afmeting. Bankstyle maakt uw meubel(s) op de centimeter nauwkeurig op maat.

Levertijd design bankstel Great-Brittain

Deze bank heeft een levertijd van 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een spoedbestelling te doen waardoor u de bank na 4 weken in huis heeft. Heeft u vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om een bank te komen bekijken? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op!

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.