Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel in landelijke stijl

Bankstel in landelijke stijl

Bankstyle staat bekend om zijn landelijke banken. Dus wilt u een bankstel in landelijke stijl? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Wij van bankstyle leveren bankstellen op maat. U heeft bij ons de keuze uit 800 verschillende kleuren en stoffen die allemaal passen bij uw bankstel in landelijke stijl.

Een bankstel in landelijke stijl wordt standaard opgeleverd met een vaste stoffering. Behalve dat het bankstel in landelijke stijl is voorzien van een vaste stoffering, kunt u de kleur, de losse hoes en vulling van een bankstel in landelijke stijl zelf kiezen. Want vergeet niet dat een bankstel vooral lekker moet zitten.

Bankstel in landelijke stijl ; kleur, vulling en stof

Wij maken graag een bankstel voor u op maat. En dat geldt ook voor een bankstel in landelijke stijl. Want zeg nou zelf een bankstel moet qua afmeting en kleur wel bij uw landelijke interieur passen. U kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om een van onze bankstellen in landelijk stijl te komen bekijken of te komen testen.

Heeft u geen tijd om een ritje richting Huizen(Noord-Holland) te maken? Wij sturen graag een staaltje stof toe, zodat u vanuit uw luie stoel de stof rustig kunt bekijken. Dat noemen wij nou service bij Bankstyle.

Bekijk hier al onze landelijke banken!

 

Bankstel in landelijke stijl ; op de centimeter nauwkeurig

een bankstel in landelijke stijl kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker voor de afmetingen. Heeft u altijd al last gehad van uw rug omdat u onderuit gezakt op de bank zit? Bankstyle maakt uw klassieke banstellen tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat. Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Afspraak & contact over een bankstel in landelijke stijl

Een bankstel in landelijke stijl wordt in Nederland gemaakt. Daarom kan Bankstyle u een snelle service een hoge kwaliteit garanderen. Orders worden normaliter tussen de 6 en 8 werken geleverd. Ook kunt u kiezen voor een spoedorder, dan leveren wij uw klassieke bankstel binnen 3 weken.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken om een van onze klassieke bankstellen te komen bekijken of een staaltje stof ontvangen? U kunt gerust mailen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp