Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoogglans salontafels op maat

Hoogglans salontafel op maat luxe stijl modern

Hoogglans salontafels op maat

U bent opzoek naar een hoogglans salontafel? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij maken deze prachtige salontafels namelijk helemaal op maat. U kunt de tafel dus zo laten maken dat deze perfect bij uw velours bankstel of fauteuils op maat past. Ook kunt u deze in elke mogelijke kleur laten spuiten. Het assortiment aan mogelijke kleuren is gigantisch! Bij ons zult u altijd de kleur vinden waar u naar opzoek bent! 

Ook als u specifieke wensen heeft zoals een lades o.i.d. kunnen wij dit vaak voor u maken. U kunt het meubelstuk eigenlijk helemaal zelf samenstellen en door ons laten fabriceren. Vervolgens kunnen wij dit ook nog eens in elke mogelijke kleur laten spuiten. En als u dacht dat u daarbij alle mogelijkheden had gehad dan heeft u het goed mis. Wij fabriceren deze hoogglans meubelen bijv. ook als eettafel op maat.

U kunt namelijk ook nog kiezen uit verschillende soorten lak. Zo kunt u kiezen voor een matte, zijdeglans, zijdeglans metallic, hoogglans of hoogglans metallic uitvoering. U kunt de salontafel dus helemaal zo samenstellen als u zelf wenst. Een echt maatwerk product dus! Hierdoor kunt u het exact laten aansluiten op uw eventuele bankstel op maat.

Details en prijzen Hoogglans salontafels op maat

De salontafels zijn helemaal op maat te vervaardigen. Elke afmeting heeft natuurlijk zijn eigen prijs. Bent u opzoek naar een andere maat dan bovenstaand? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem wij kunnen de tafels in elke maat leveren. Bent u benieuwd wat uw persoonlijke maat zou kosten? Dan kunt u het beste even een email toezenden of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan vaak direct de prijs voor u uitrekenen.

Veel gekozen Afmetingen 

Prijs Zijdeglans

Prijs hoogglans 

L: 50 cm x B: 50 cm€ 525,- €595,-     
L: 120 cm x B: 70 cm€ 825,-€ 995,- 
L: 100 x B: 100 cm€ 935,-€ 1.130,- 
L 120 x B: 120 cm€ 1.125,-€ 1.375,-  
L: 160 x B: 100 cm
€ 1.225,-€ 1.495,-  

De salontafels worden van 18 mm dikke MDF platen gemaakt om vervolgens in uw gekozen kleur gespoten te worden. De hoogglans tafels zijn vaak zo’n 30 cm hoog, 5cm sokkel (Poot) en 25 cm salontafel. Ook hier geld echter weer dat als u opzoek bent naar een andere afmeting dit ook gewoon mogelijk is!

Levertijd Hoogglans salontafels op maat

De levertijd van de hoogglans salontafels op maat zijn zo’n 4 tot 6 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u hele specifieke wensen dan kan deze levertijd iets afwijken maar dit zullen wij uiteraard even met u kortsluiten. Bent u benieuwd naar specifieke mogelijkheden? De prijzen van een maatwerk salontafel of wenst u een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier, ons een email toezenden of telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

 

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp